Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εξυπηρέτησή σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Περισσότερα...

Προφίλ

Η εταιρεία Γεώργιος Ε. Χρυσικόπουλος ιδρύθηκε το 1935 και δραστηριοποιείται στην κατασκευή και διάθεση χειροποίητων μεταλλικών επίπλων εξωτερικού και εσωτερικού χώρου. 

Κρατώντας την παράδοση και το μεράκι τριών γενεών, πάνω στην κατασκευή μεταλλικών επίπλων, η εταιρία προσφέρει έναν άριστο συνδυασμό παράδοσης και τεχνολογίας σε προσιτές τιμές.

Η ευελιξία της εταιρίας στα σχέδια και στα χρώματα, οι ειδικές κατασκευές και η τεράστια ποικιλία σε έπιπλα σπιτιού αλλά και επαγγελματικών χώρων δίνει την δυνατότητα να καλυφθεί οποιαδήποτε ανάγκη στην διακόσμηση του χώρου σας.

Εργονομία, αισθητική, αντοχή, άψογη ποιότητα, άριστο φινίρισμα και κυρίως η προσωπική επαφή του πελάτη με τον παραγωγό εγγυώνται το επιθυμητό αποτέλεσμα το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις σύγχρονες απαιτήσεις της ελληνικής αγοράς.